cryo t-shock

Kroppsbehandlingar med Cryo T-Shock

Cryo T-Shock är den mest innovativa och mångsidiga anti-aging-enheten på marknaden för att eliminera lokaliserat fett, minska celluliter, samt tona och strama upp huden. Den använder senaste tekniken av hypertermi kombinerat med kryoterapi (termisk chock) för att tona kroppen. Cryo T-Shock-behandlingar förstör fettceller och ökar kollagenproduktionen på grund av en process som startar i kroppen när den utsätts för varma och kalla temperaturer. Denna process kallas apoptosis vilket resulterar i en gradvis degenering och eliminering av döda fettceller. Denna process tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande fettceller i upp till 2 månader.

Cryo Cellulite

Rumpa, lår, armar. Celluliter är slaggprodukter som satt sig i bindväv och fettvävnad. Ofta är det dålig cirkulation på dessa områden. De fettnedbrytande hormonerna är blodburna och därav är också fettnedbrytningen dålig på områden med celluliter. Cryo Cellulite innebär snabba svängingar mellan kyla och värme och ökar cirkulationen maximalt, detta för att lymfcirkulationen blir bättre och huden kan renas från slaggprodukter. Låga temperaturer har också en utslätande effekt på huden och renar kroppen på gifter.


Cryo Fat Removal

Insida lår, mage, sidor, rumpa, lår, rygg. Fettcellerna kristalliseras och det är här möjligt att punktförbränna fett på ett naturligt sätt genom kyla.


Cryo Toning

Baksida arm, mage, rumpa, bröst, rygg.

 

Cryo T-Shock-toning är perfekt för kroppsdelar där lös hud är ett problem. Toning används för att strama upp huden till exempel efter viktminskning eller graviditet. Toning är ett speciellt utformat program för att dra åt och släta 

ut huden utan att minska fettet. 

Hudföryngrande behandlingar där den naturliga kollagenproduktionen ökar och huden stramas upp.


Cryo Butlift

Här kombineras Fat Removal med Cryo T-Shock under rumpan för att minska fettet och sedan görs toning på rumpan. För det maximala lyftet rekommenderas en kombinationsbehandling tillsammans med INSCULPT som bygger muskler. Det man vill uppnå är ett maximalt lyft och definiering av rumpan.

 

 

 

 

 Är du intresserad av att boka en behandling, se priser eller informera dig mer ingående så finns det en mer detaljerad beskrivning om tjänsten samt allt du bör tänka på innan och efter behandlingen på vår bokningssida. 


Cryo Facial

Cryo T-Shock förbättrar hudens allmänna tillstånd genom att öka syre och näringstillförseln till huden. Kryoterapi aktiverar kollagenproduktionen i de djupare hudlagren, vilket stramar upp huden och har en utslätande effekt på rynkor. Under behandling med kryoterapi genomgår blodkärlen och kapillärerna en period av vasokonstruktion (förträngning av blodkärl). Detta renar huden på lagrade toxiner och bidrar till en renare hud och mer lyster. 

 

Cryo Facial

Cryo T-Shock förbättrar hudens allmänna tillstånd genom att öka syre och näringstillförseln till huden. Kryoterapi aktiverar kollagenproduktionen i de djupare hudlagren, vilket stramar upp huden och har en utslätande effekt på rynkor. Under behandling med kryoterapi genomgår blodkärlen och kapillärerna en period av vasokonstriktion (förträngning av blodkärl) följt av vasodilatation (utvidgning av blodkärl). Detta renar huden på lagrade toxiner och bidrar till en renare hud och mer lyster.


Cryo Lifting

Lyster, uppstramning och slätare hy.

Värme kombinerat med kyla ger en omedelbar lyster och ett naturligt lyft. Värme ökar kollagenproduktionen som ger din hud spänst. Kyla gör att huden stramas upp och blir slätare. Sebumet i huden stelnar och blir som ett hårt vax vilket skyddar hudens mikrober när huden kommer i kontakt med en temperatur på under 9 grader. Detta gör att du bygger upp skyddet och motståndskraften i huden. Du bygger även upp kärlväggarna eftersom de vidgas av värmen och dras ihop av kylan. Så oavsett om du gör en behandling eller en kur så har du ökat cellförnyelsen och aktiverat huden, vilket resulterar i ett omedelbart lyft och slätare hy.

 

Du kan välja specifikt område som du vill behandla såsom ögon, kinder eller käklinje. Under ögonen kan kryoterapi hjälpa genom att kylan dränerar huden på svullnader och rensar ut slaggprodukter, kan även ge ett lyft för ögonlocken. 


Cryo Double Chin

Den här behandlingen passar utmärkt för dig som vill strama upp hakan, definiera käklinjen och reducerar slapp hy under hakan. Vi kombinerar Cryo T-Shock med massage.Är du intresserad av att boka en behandling, se priser eller informera dig mer ingående så finns det en mer detaljerad beskrivning om tjänsten samt allt du bör tänka på innan och efter behandlingen på vår bokningssida. 


Kontraindikationer

Behandlingen utförs inte om följande instämmer:

  • Graviditet
  • Cancer
  • Infektion i kroppen
  • Nedsatt leverfunktion