Kosmetisk pigmentering


VAD ÄR MICROPIGMENTERING?

 

Microblading är en metod av ögonbrynstatuering som resulterar i tydliga hårlikanande linjer. 

Vid microblading använder man ett manuellt specialverktyg med mikroblad som består av 10 - 16 nålar som implementerar färg i epidermis. Färgen ligger då närmare ytan och gör att linjerna blir tydligare och därav kallas metoden också ibland för 3D-tatuering.

 

Microblading resulterar i hårliknande linjer och med hjälp av metoden, kan du förbättra utseendet på dina ögonbryn och få ett otroligt naturligt resultat. Microblading är inte bara en metod för dig som av olika anledningar inte är nöjd med dina ögonbryn, utan också för de som lider av oönskat håravfall av sjukdom eller annan anledning.

 

Pigment i tatueringen väljs efter önskemål och dina egna pigment för att uppnå bästa resultatet. Färgen kommer att blekna upp till 30% under läkningsprocessen vilket är helt normalt. Därför bokar vi en tid för återbesök efter 4 men innan 8 veckor för att göra en refill / touch up. Resultatet av tatueringsmetoden , microblading, håller 1 - 3 år beroende på hur väl färgpigmenten bevaras i din hud, det kan behövas en behandling en gång om året för att behålla färg och form i ett naturligt resultat.